gradi

De vreo 10 zile Stefan merge in fiecare dimineata la Scoala de vara (de fapt un fel de gradinita dar organizata pe perioada vacantei de vara) la Little London din Pipera.

Totul decurge excelent. In primele trei zile (miercuri-joi-vineri 1-3 iulie) Stefan a fost foarte dornic sa mearga, a stat cate 2-3 ore (cu parintii stresati la cativa pasi distanta) si s-a jucat cumintel.

Apoi luni, dupa weekend, a inceput sa planga si sa spuna ca nu vrea sa mearga. Dar l-am dus si dupa un plans scurt si rugaminti (“mami tu sa nu te duci sa bei o cafea si sa fumezi o tigara”) a ramas si s-a jucat frumos. Marti a fost binisor iar de miercuri n-a mai vrut sa plece la 12 cum era programul lui ci a ramas pana la 1 si apoi la 2.

Iar vineri a intrat si in piscina cu D-na Tania! A fost foarte circumspect la inceput, a tot refuzat intrarea, dar l-au luat incet incet, s-a jucat cu serpisorii si pana la urma, dupa ce noi plecaseram (!!) a intrat si s-a scaldat.

Suntem foarte fericiti ca merge la gradinita, si mai ales la Little London unde are sansa sa prinda si ceva engleza care ii va fi de ajutor in Cipru unde nimeni nu va putea sa il inteleaga in romana.

Nu avem poze mari (e o selectie din ce ne-a trimis gradinita saptamanal) asa ca nu dati click.