Ne-am mutat de o saptamana acasa la bloc, am lasat casuta noastra din Baneasa pe mana lui Lucian “Calu” si a colegului lui care o vor zugravi si amenaja pentru a ne gazdui din aprilie in formula extinsa (2 parinti si 2 copii).

Am comandat tot mobilierul din camera copiilor (de la etajul 1) de la Neoset, lucruri superbe cu gust grecesc pe nuante albastre (partea lui Stefan) si portocalii (cele ale Monicai). Bineinteles, nu lipsesc paturile suprapuse iar in baie am amenajat un WC special micut de copii.

La noi in dormitor am comandat 4 metri patrati de pat :) si facem un dressing cu usi cu geam verde fosforescent si un perete cu lemn wenge. Sa vedem ce o iesi. In baia noastra, zidim un geam (din doua existente) si tragem o imensa cabina de dus cu bancuta “de odihna”. Suntem foarte entuziasti. Chiar si jos in sufragerie punem un blat minimalist sub TV si mai facem o biblioteca ceva.

Asa ca pana una alta stam in 13 Septembrie, ceea ce ne-a adus aproape de inot (17 minute) si de restaurantele preferate. Am servit deja un libanez, singurei, si un indian cu Catalinii.

Stefan e impresionat de “casuta noastra de la boc” dar ii e si dor de “casuta noastra” cealalta. Daca totul merge bine, in jur de 1 martie ne mutam inapoi, la timp inainte de marele eveniment din aprilie.