IMG_0008.jpg

Azi am petrecut o zi excelenta impreuna in Parcul Herastrau. Am mers intai la Balonul Copiilor, unde ne-a cantat Mihai Constantinescu “O lume minunata in care veti gasi… Numai copii” si apoi Silvia Dumitrescu “Nu mi-e frica nu mi-e frica de BauBau”. Am halit un piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si fresh de portocale. Ne-am zbenguit nitel si dupa vreo ora si ceva am iesit afara. Stefan a admirat pe lung omuletul umflat cu pompa de aer care se zbatea in fata Balonului Copiilor.

Ne-am plimbat pana la Roata Mare, unde Stefan s-a dat in “tenulet” si apoi am inchiriat o bicicleta si ne-am plimbat “cu bicicheta pin tot pacu!”. Dupa vreo juma’ de ora, am predat bicicleta, am luat actele (foarte important, altfel ne prinde nenea politistul si ne da amenda!) si ne-am dus incet incet spre masina.

Ajunsi la masina, Stefan a cerut sa mai intram o data in Balon. Asa ca ne-am intors, de data asta pe acorduri de muzica clasica interpretate magistral de Radu Gheorghe si trupa sa (un pianist tanar si o fata draguta care dansa cu copiii si chiar cu parintii). Ne-am zbenguit nitel si… am mai cerut un piept de pui cu cartofi si fresh, pe care… le-am mancat. A fost super.

Ne-am intors la mami imbujorati si bucurosi, si i-am povestit toate ispravile noastre (“Ne-am pimbat cu bicicheta pin toooot pacul!”).