Eheheee.. a trecut ceva timp…

Renovarea din Baneasa merge, camera copiilor (de la etajul 1) a fost deja vopsita cu peretii verzi si tavanul albastru, dupa dorinta mamei. Ne-am poticnit pentru ca am comandat tarziu unele produse si in termenele de livrare asa ca acum momentul mutarii inapoi in Baneasa este prevazut pentru circa 20-25 martie… chiar la timp pentru ca dupa cum ne-au atentionat unii Oli, care trebuie sa nasca tot prin cezariana, nu va fi lasata de doctor pana la termenul de 40 saptamani ci probabil ca va fi operata pe la 38… adica in prima saptamana din aprilie!

Am fost intr-un weekend cald si relaxat la Cornu, cu Catalinii si Kiwutzii, iar Stefan s-a jucat intr-o sufragerie gigantica (120 m2!!) cu Oriana si Ioana. Am mers pana la Sinaia unde ne-am plimbat in curtea Pelesului si printre vanzatorii de suveniruri, iar a doua zi ne-a (sur)prins o ninsoare feerica. Ne-am dus iute la derdelus, pe langa lacul de pe Valea Doftanei, dar pacat ca pe drum Stefan a adormit… s-au dat cu saniuta cateva ore bune Ioana cu Oriana, iar noi am mai prins doar o singura coborare la trezirea lui Stefan.

De 14 februarie ne-am serbat in stil la un restaurant argentinian excelent si apoi la Hilton (care, fie vorba intre noi, nu se compara cu Marriott, este absolut impecabil iar camera Executive este.. de vreo 2-3 ori mai mare si mai bine dichisita decat cea de la Marriott). Am primit pe langa patutul pentru Stefan si o cadita, termometru de baie si chiar olita :) ceea ce ni s-a parut feeric. Mami a fost bucuroasa sa descopere un aparat Nespresso cu pastile in camera. Dar pe spate au dat-o inimioarele din petale de trandafiri rosii..

Si ca sa nu ne iesim complet din starea de “bine” am mai tras si o zi si noapte la Marriott, in weekend, alaturi de Cosmin si Noni, cu cina romantica la Cucina si tot tacamul. Bineinteles, toti 3+1/2, ca si la Hilton :)

Weekend-ul asta trebuia sa mergem la Brasov, fratele Bogdan din Cluj isi serba ziua la Poiana, dar Stefan nu s-a simtit bine (a vomat de mai multe ori seara, iar intr-o zi a facut si febra) si am hotarat sa nu mai mergem. Si bine am facut, pentru ca si Stefan si mami s-au simtit tare rau. Acum sunt mai bine, desi azi noapte Stefan a vomat din nou, de doua ori… Speram sa fie pe drumul cel bun.

Si inca ceva: am batut palma cu cumnatul Bogdan sa cumpere ei apartamentul nostru de indata ce il eliberam, iar cu banii obtinuti ne bate gandul sa ne luam o casuta cu piscina si gradina si vedere la… Mediterana, in Creta, iubirea noastra. Creta a fost numita de World Health Organization cel mai sanatos loc de trait din lume, pentru clima blanda (310 zile insorite pe an!), dieta mediteraneana foarte sanatoasa, mediul fara stres, traficul si poluarea foarte reduse etc.. Mai multe argumente pentru Creta sunt aici:

http://www.hellenic-homes.com/content.php?id=77

Am cautat si am gasit asa, la o prima vedere, urmatoarele casute:
http://www.property-abroad.com/greece/listing/?EB09CA9B-936A-4DE3-AEC5-91DDED7A852F
http://www.property-abroad.com/greece/listing/?123F5245-96BF-4F3E-9CC8-7F597C306AA9
http://www.property-abroad.com/greece/listing/?384AD721-53B2-4E43-A03E-42F7303A07CF
http://www.property-abroad.com/greece/listing/?56E4EE6D-EE65-45CC-91BA-B83C014808DA
http://www.property-abroad.com/greece/listing/?038DD0A6-CDC4-497E-9D00-79320ECA7139

Pentru cine n-a fost acolo, Creta este un paradis pe pamant, si iata cateva din pozele noastre care s-o demonstreze:

http://www.fsol.biz/personale/R/creta/ – din noiembrie 2003

si poze de asta-primavara, in trei:
Partea 1

Partea 2

Partea 3

Cam asta. Va pupam pe toti!